لیست اختراعات سحر محمودي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1393/10/01
مالک/مالکان: آقاي حسين يوسفي
تاریخ ثبت: 1394/04/13
خلاصه اختراع:

اختراع مربوطه در زمينه ي شيمي، مهندسي مواد، و مباحث مرتبط با محيط زيست است كه امروزه موضوعي بسيارمورد توجه است . در حال حاضر استفاده از ماژيك هاي وايت برد در جهان و سطح كشور توسعه ي زيادي پيدا كرده است . سالانه مراكز آموزشي و پژوهشي ، دانشگاه ها ، مدارس و...در حال استفاده از اين ابزار مي باشند و اين ابزار كارآمد به خوبي جايگزين تخته و گچ شده است . ماژيك هاي وايت برد به طور معمول از خارج كشور وارد مي شوند و اين فرايند امري هزينه بر و مشكل است. با روش احياي ماژيك وايت برد فرسوده، هزينه هاي مربوط به تامين اين ابزار كمك آموزشي به نصف تقليل مي يابد . در اين طرح اختراعي به وسيله ي تكنيك ساده و كم هزينه ي سنتز جوهر رنگ ماژيك و تزريق آن به ماژيك فرسوده به طريق صحيح ، ماژيك هاي از كار افتاده دوباره به چرخه ي مصرف بازگردانيده شده است. براي سنتز جوهر ماژيك ارزان قيمت ، مقدار مشخصي از رنگدانه و حلال و سورفكتانت و رزين استفاده شده است. رنگدانه ي به كار گرفته شده در اين طرح اختراعي رنگدانه ي آزو ( به هر رنگ دلخواه ) و حلال مخلوطي بانسبت مشخص از(ايزوپروپيل الكل و اتانول ) و سورفكتانت به كار رفته (سديم دو دسيل سولفات) و رزين (پلي وينيل پيروليدون) مي باشد . پس از مشخص نمودن بهترين تركيب درصد ما بين اجزاي به كار برده شده و سنتز بهترين جوهر با ويسكوزيته ي مناسب ، غلظت مطلوب و يكنواخت بودن و... حجم حداقلي از جوهر سنتز شده به ماژيك فرسوده تزريق شده است . ماژيك احيا شده ويژگي هاي نزديك به ماژيك اوليه را داراست و پس از خارج شدن جوهر رنگ بر روي تخته ،هيچ اثري بر رويي تخته باقي نمي گذارد .

تاریخ اظهارنامه: 1393/09/14
تاریخ ثبت: 1394/04/14
خلاصه اختراع:

طرح اختراعي حاضر، طراحي روش و دستيابي به نقطه بهينه در لايه نشاني لايه انتقال دهنده حفره پلي (3 و 4- اتيلن دي اكسي تيوفن): پلي استايرن سولفونات (PEDOT:PSS) برروي اينديوم قلع اكسايد (ITO) در سلول هاي خورشيدي پليمري مي باشد. در اين روش اثر حلال بر كاهش مقاومت لايه پليمري نشانده شده بر روي آند در ساخت سلول خورشيدي پليمري، اثر حرارت دهي بعد از حذف PSS به جهت افزايش رسانش و همچنين سرعت هاي مختلف لايه نشاني مورد بررسي قرار گرفت. تكنيك دستيابي به نقطه بهينه، لايه نشاني چرخشي در سرعت هاي 2500، 3500 و 4500 دور بر دقيقه و فرآيند دمادهي (Annealning) در دماهاي مختلف 80، 100 و 120 درجه سانتيگراد مي باشد. با استفاده از مقاومت سنج و بررسي مورفولوژي سطحي با استفاده از روش ميكروسكوپ روبشي الكتروني SEM، نقطه بهينه لايه نشاني استخراج شد كه معادل سرعت 3500 دور بر دقيقه و شرايط حرارت دهي 120 درجه سانتيگراد مي باشد. كاربرد اصلي طرح اختراعي حاضر در ساخت سلول خورشيدي پليمري مي باشد كه بهينه سازي تك تك لايه ها، درنهايت مي تواند به افزايش بازده تبديل انرژي منجر گردد.

تاریخ ثبت: 1394/10/26
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر با عنوان ساخت و سنتز كامپوزيت پلي (3و4- اتيلن دي اكسي تيوفن) پلي استايرن سولفونات : گرافن اكسايد به عنوان لايه تقويت كننده انتقال حفره در سلول هاي خورشيدي پليمري در زمينه انرژي هاي نو، شيمي و مهندسي مواد مي باشد. همگام با افزايش جمعيت جهان و مصرف انرژي در كشورهاي در حال توسعه، نياز به انرژي در حال افزايش است. انرژي خورشيد يكي از منابع تامين انرژي رايگان، پاك و عاري از اثرات مخرب زيست محيطي است . توليد انرژي از طريق پديده ي فوتو ولتايي در سلول هاي خورشيدي مي تواند از ميزان وابستگي ما به سوخت هاي فسيلي در توليد الكتريسيته بكاهد. سلول هاي خورشيدي پليمري با استفاده از تركيبات نيمه هادي آلي در ساختار خود به هدف كاهش هزينه هاي توليد سلول هاي خورشيدي و آسان تر شدن تكنولوژي ساخت آن ها روي كار آمدند.اختراع نامبرده قابليت كاربرد به عنوان لايه ي انتقال دهنده ي حفره در سلول خورشيدي پليمري را دارد. لايه ي انتقال حفره كه بر روي آند قرار دارد وظيفه ي انتقال حفره به سمت الكترود آند و جلوگيري از عبور الكترون را دارد . اين لايه سبب بهبود فاكتور انباشتگي (FF) و جلوگيري از اتصال كوتاه در سلول خورشيدي مي شود. دراين طرح اختراعي با طراحي لايه ي انتقال حفره ي مناسب براي سلول خورشيدي پليمري با هدف افزايش رسانايي الكتريكي ، مورفولوژي يكنواخت راندمان مناسبي درآن ها ايجاد شده است . براي اين منظور نانو ذرات گرافن اكسايد را با تركيب پايه ي پليمري (پلي 3و4 اتيلن دي اكسي تيوفن پلي استايرن سولفونات) = (PEDOT :PSS) كامپوزيت نموده و درصد بهينه ي ميزان گرافن اكسايد افزوده شده به PEDOT:PSS را مشخص نموده ايم . نتايج حاصل از اندازه گيري جذب به وسيله ي طيف مرئي – فرابنفش به خوبي افزايش هدايت الكتريكي به وسيله ي افزودن نانو ذرات گرافن اكسايد به تركيب پايه ي پليمري PEDOT:PSS را نشان مي دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1384/09/11
مالک/مالکان: سحر محمودي
تاریخ ثبت: 1385/03/12
مخترع/مخترعان: سحر محمودي
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 4